Mimi etsii uutta kotia

Mimi (CH Aberwyn Maja Gräddnos) on 2014 syntynyt sinikilpikonnan värinen leikattu burmanaaras. Mimi on asunut kissalassamme pennusta asti, ja tottui tuolloin elämään ainoana kissanamme. Kasvatustoiminnan myötä kissalauma on kasvanut muutamalla uudella burmalla. Omat kaksi pentuettaan hän hoiti suurella rakkaudella ja vahvoilla emonvaistoilla, oli erinomaiinen synnyttäjä ja leijonaemo. Hänen jälkeläisiään on maailmalla yhdeksän, heillä yhteensä 35 EX1-tulosta näyttelyistä, 7 nominointia ja 2 Best in Show-titteliä.

Mimi on perusluonteeltaan rohkea ja energinen. Samalla varautunut. Sopeutuminen uusiin kissoihin vie häneltä aikaa. Mimi nukkuu mielellään yöt ihmisen jaloissa. Kesällä hän viihtyy päivät ulkohäkissään katsellen naapuruston liikkeitä ja kuunnellen lintujen ääniä. Talvisin Mimi nukkuu pitkiä päiväunia sohvalla tai takan päällä.

Etsin Mimille hyvää loppuelämän kotia. Mimin uudelle kodille on vaatimuksina mahdollisuus ulkoilla turvallisesti ulkohäkissä tai valjaissa, sekä takalukittava ulko-ovi. Mimi osaa nokkelana burmana avata kahvasta oven. Mimi on kissa isolla K:lla, kissamainen velmu, sisältä pehmo ja rakastaa saamaansa huomiota ja rakkautta. Mimi on melko kaikkiruokainen, eikä allergioita tai todettuja sairauksia ole. Hammaskiveä poistettu säännöllisesti. Tottunut kouluikäisiin lapsiin ja oppinut hyvin sietämään meillä kyläilemässä käyvän pienen koiran. On itsenäinen, eli sopii perheeseen, jossa käydään kodin ulkopuolella töissä.

Myydään vain ainoaksi kissaksi. Tarkempia lisätietoja saa puhelimitse tai sähköpostilla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: