Mimi löytänyt uuden kodin

Mimin kotiutuminen uusien ihmistensä luona on sujunut hyvin. Uusi koti löytyi BKY:n sivujen kautta parissa viikossa. Olemme iloisia, että uudessa kodissaan Mimi saa jakamattoman omien ihmistensä huomion, häntä rakastetaan ja hänestä pidetään hyvää huolta. Kasvattajana olen kiitollinen, että löytyi pariskunta, joka halusi tarjota kodin aikuiselle burmalle. Kaikkea hyvää Mimille ja uudelle perheelleen, kiitos Mimi yhteisistä vuosista ja pidetään yhteyttä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: