Kasvattaja

IMG_5328
 Kuva Pauli Araneva

Kasvatamme perheeni kanssa burmakissoja kotonamme Hämeenlinnassa. Pennut syntyvät ja kasvavat meillä ja ovat osa perhettämme. FI*Crossroads kasvattajanimi on hyväksytty FIFe:ssä keväällä 2016.

Burmia asuu perheessämme tällä hetkellä kolme; kantaemomme Mimin tytär Mona sekä Monan poika Kosti ja syksyllä 2021 laumaan muutti Kiti (NINELLIS Listen to Your Heart). Kissoistamme voit lukea lisää kohdasta KISSAMME. Kissoille on lasitettu parveke, josta ei ole putoamisen vaaraa ja silti he näkevät kauas. Parvekkeelle tie vie kissanluukun kautta. Kissamme rakastavat leikin lisäksi seurata ihmisten arkisia askareita ja kiitävät paikalle mm. aina kun lakanoita vaihdetaan tai kaappeja siivotaan. Rappuset tömisevät, kun kolmikko kiitää kilpaa alakerrasta yläkertaan. Onneksi nuorisomme auttaa kissojen hoidossa, leikittämisessä ja aktivoinnissa.

Tavoitteeni on kasvattaa terveitä ja hyväluonteisia burmakissoja. “Character, health, type” on mottoni. Toivon pentujen löytävän rakastavat loppuelämän kodit. Pennut ovat tottuneet kouluikäisiin lapsiin. Taloudessamme ei ole koiraa. Koiraperheisiin muuttaneet kasvattimme ovat sopeutuneet hyvin elämään koiran kanssa. Haluan jatkaa yhteydenpitoa pentujen uusiin omistajiin luovutuksen jälkeen. On aina mukavaa saada omilta kasvateilta kuvaterveisiä ja viestejä. Kasvattajana toivon, että minuun otetaan yhteyttä myös silloin, kun kaikki ei mene suunnitelmien mukaan tai huoli herää. Olen kiinnostunut kissojen genetiikasta ja geneettisen monimuotoisuuden turvaamisesta.

Olen toiminut vuoden 2017 alusta alkaen Burmakissan ystävät ry:n pentuvälittäjänä. Vastaan mielelläni kyselyihin koskien rotua ja rotukissaharrastusta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteydenotot: Johanna Lähdekorpi

e-mail: crossroadsburmat(at)gmail.com

tel: +358 40 7536 136

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: