Aikaisemmat siitoskissat

DSC_3207a kopio

CH Aberwyn Maja Gräddnos (s. 24.11.2014) eli Mimi on ensimmäinen burmakissamme. Mimi on luonteikas laumanvanhin, joka nauttii ulkoilla valjaissa ulkona kesäaikaan. Mimi on saanut kaksi pentuetta, ensimmäiset 3 pentua syntyivät tammikuussa 2016 sijoituspentueena Aberwyn – kasvattajalle. Toinen eli Mimin viimeinen pentue ja samalla ensimmäinen omalle kasvattajanimellemme syntynyt Crossroads  -pentue syntyivät vuoden 2016 viimeisellä viikolla. Pentueen iki-ihana isä on punainen Pepe -kolli (SW PR CH Feirefiz Love Bites JW). Onneksemme Pepen hyvä luonne on periytynyt myös hänen jälkeläisilleen. Pentueeseen syntyi 6 eloisaa pentua, 3 urospentua ja 3 naaraspentua. Mimi hoiti heitä antaumuksella ja suurella rakkaudella. Nykyisin Mimi elää rauhallista kastraatin elämää meillä kotona tyttärensä Monan ja tämän urospennun Kostin kanssa. Mimi avustaa burmamaiseen tapaansa ahkerasti kaikenlaisissa kotitöissä kuten pyykkien ripustuksessa, siivouksessa ja ruuanlaitossa. Aivan kuin hän valvoisi tuleeko emännältä työt tehtyä kuten pitää. Mimi tykkää painia nuorimman jälkeläisensä Monan kanssa, vaikkakin tuntuu nolostuvan vähän jos hänet tästä leikistä yllättää. Mimille on haastavaa uudet tilanteet ja uudet laumanjäsenet, ja jatkossa hänelle on haussa uusi loppuelämän koti, kun aika on siihen valmis. 


DSC_0918CH Aberwyn Whitney Whiteout (s. 26.1.2016) eli Tiuku syntyi Mimin ensimmäiseen pentueeseen. Kyseinen pentue oli sijoituspentue Aberwyn -kasvattajalle ja ensim-mäinen meillä kotona syntynyt pentue. Pentuna Tiuku oli kovinkin juttelevainen, sit-temmin naukuminen on vähentynyt. Aikuisenakin hän naukaisi aina syliin nostaessa, tapa jäi olemaan.  Tiuku valmistui Champion -titteliin elokuussa 2018 Vantaalla. Tiukun mielestä kotona olisi mukavampaa, joten h näyttelyissä käytiin satunnaisesti.   Tiukun pentue syntyi 15.1.2018 suklaanvärisen kollin Ninelli’s Arishok kanssa. Naarasburmien laumaamme tuli eripuraa syksyllä 2018 ja lilakilpikonnasiskoksten vlit tulehtuivat. Tuli aika etsiä Tiukulle uusi koti. Hän muutti uuden perheensä luokse joulun alla 2018 ja on viihtynyt uusien ihmistensä luona erinomaisesti.


Majakero6(kopio)

Crossroads All About Love (s. 28.12.2016) eli Mona syntyi Mimin toiseen pentueeseen. Kyseessä oli ensimmäinen Crossroads -kasvattajanimelle syntynyt pentue. Mona on ystävällinen, hyväluonteinen ja kauniskäytöksinen. Mona rakastaa ottaa päiväunia talvisin saunassa ja kesäisin lasitetulla parvekkeella kiipeilytornissa auringon lämmittäessä mukavasti. Aamuisin Monan löytää mieluiten oman ihmisen peiton alta torkkumasta. Mona on käynyt näyttelyissä muutamia kotimaassa ja kerran Latviassa 2019, josta sai IC-tittelin. Hauskimmat reissut olivat vuonna 2017 Hämeenlinnan ja Ylöjärven näyttelyissä, koska Emma-sisko Crossroads True Love, ja Jakke-veli Crossroads Love Actually, olivat mukana. Vuonna 2017 Mona saavutti Burmakissan ystävät Ry:n nuorten luokassa sijan 4. Monan ensimmäinen pentue syntyi toukokuussa 2018; 3 punaista urosta ja yksi suklaakilpikonna naaras ja toinen pentue tammikuussa 2020;  lila uros ja creme naaras. Mona steriloitiin maaliskuussa 2020 ja elelee kissalassamme poikansa Kostin ja emonsa Mimin kanssa.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: