Linkkejä

Burmakissan ystävät ry Marraskuussa 1988 kolme burmakissan ystävää kokoontui tarkoituksenaan perustaa burmille oma yhdistys. Nimekseen yhdistys sai tietenkin Burmakissan Ystävät r.y., josta käytetään myös lyhennettä BKY. Yhdistys on tarkoitettu kaikille burmankissoista kiinnostuneille yhteiseksi yhdistykseksi, jonka kautta voimme jakaa ja saada tietoa tästä upeasta rodustamme. Burmakissan Ystävät haluaa myös kaikin tavoin edistää burman kasvatusta ja tunnetuksi tekemistä. © Burmakissan ystävät ry

Burmakasvattajien yhteystietoja

Suomen Kissaliitto ry Kissaliiton tarkoituksena on yhdistää, edistää ja valvoa rotukissojen kasvatustoimintaa ja ylläpitää yhtenäistä koko maan kattavaa rekisteriä rotukissoista. Liiton tavoitteena on myös toimia kissojen arvostuksen ja paremman kohtelun lisäämiseksi ja edistää kissaharrastuksen leviämistä maassamme. © Suomen Kissaliitto ry.

FIFe Kansainvälinen kissaliitto.  FIFellä on jäsenjärjestöjä 42 maassa kolmessa maanosassa. Suomi on ollut edustettuna vuodesta 1961.

Suomen rotukissayhdistys SUROK ry Yhdistys perustettiin 29.09.1960 nimellä Helsingin Rotukissayhdistys ry. Jäsenmäärä kasvoi kuitenkin voimakkaasti ja tasaisesti ympäri Suomea, joten nimenmuutos katsottiin aiheelliseksi v. 1967. Perustamisvuonna yhdistykseen kuului 20 jäsentä kasvaen toisen toimintavuoden aikana 60:een. Tällä hetkellä yhdistyksen jäsenmäärä on n. 2000. © SUROK ry.

Kissansilmin -blogi, kirjoittaja Johanna Lankila ELL, ISFM AdvCertFB

https://keltaisenkissanseikkailut.com Kasvattieni omistajan ylläpitämä burma-aiheinen blogi.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: