Crossroads -kissala tauolla

Hei!

Tammikuun 2020 pentueen jälkeen emo Mona steriloitiin. Hänen urospentunsa Kosti jäi iloksemme kissalaan. Meillä ei ole tällä hetkellä leikkaamatonta omaa naarasta. Kostin mahdollista jälkikasvua toivomme yhteistyössä muiden kissaloiden kanssa keväälle 2021. Alustavia suunnitelmia on vireillä. Meille toivottavasti muuttaa uusi naaraspentu joidenkin vuosien päästä, mutta toistaiseksi kissalaumamme on täysi. Isoäiti Mimi, tyttärensä Mona ja hänen poikansa Kosti. Ilmoittelen täällä ja FB:ssa, kunhan uusi alku koittaa.

DSC_2614

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: